Тернополян попереджають про погіршення погодних умов: намете до 20 сантиметрів снігу

16.12.2018 21:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
У Тернополі оголосили “жовтий рівень” оповіщення населення через погіршення погодних умов. За інформацією Укргідрометцентру, очікуються опади у вигляді снігу до 20 сантиметрів. - пишуть Тернополяни.

Оголосили «жовтий рівень» ще з 20-ої години вчорашнього дня, втім синоптики попереджають, що він протримається і сьогодні впродовж доби і прогнозують крижаний дощ, який переходить у сніг.

В міському управлінні ЖКГ закликають тернополян із розумінням поставитись до цієї ситуації і не паркувати свої автомобілі абиде.

— Просимо водіїв транспортних засобів  не паркувати автомашини в недозволених місцях, на вулицях, де проходить прибирання технологічним транспортом та надати можливість своєчасного прибирання балансоутримувачами  прибудинкових територій. Просимо тернополян забрати транспортні засоби з центральних вулиць, а також скоригувати свої подальші маршрути. Щоб не ускладнювати процес  прибирання та зробити його максимально якісним, не паркувати автомобілі на узбіччях, тротуарах чи у інших заборонених місцях, адже це заважає процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу, — йдеться в повідомленні на сайті «Тернопіль житлово-комунальний».

Також водіям рекомендують максимально уникати курсування автомобілем у цей час на вулицях, де проходить прибирання для забезпечення ефективної роботи технологічного транспорту та уникнення можливої ДТП. А пішоходам радять подбати про теплий одяг та взуття та не планувати тривалих прогулянок.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни