Виставка "Золоте сузір'я" відзначає 15-річний ювілей

16.12.2018 21:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Напередодні дня Святого Миколая-Чудотворця, 18 грудня о 12.00  у Рівненському краєзнавчому музеї відкривається виставка "Золоте сузір'я". Вже 15-й рік поспіль у грудні в музеї відбувається зустріч і пошанівок творчих особистостей, яким у році, що минає, виповнилося 50 років, інформує організатор і натхненник імпрези Галина Данильчук  у Фейсбуці.
За 15 років у цьому проекті взяло участь 187 наших талановитих краян. Художники, майстри народної творчості, письменники, музиканти, журналісти, видатні спортсмени були учасниками виставки. Від першого "Золотого сузір'я" 2003 року до сьогодні учасники щорічних виставок залишали музею в дарунок одну або декілька своїх творчих робіт. В результаті в музеї сформувалась велика унікальна колекція подарунків від "золотих ювілярів".
Нинішня ювілейна виставка проекту представляє саме цю колекцію, де зібрані полотна художників, скульптурні роботи, різноманітні вироби декоративно-ужиткового мистецтва народних майстрів, книги.
До кола "золотих" ювілярів цьогоріч долучається і пані Ольга Михайлишин - доктор наук, відомий архітектор і викладач, автор численних наукових праць і з архітектури.
Чекаємо на відкриття виставки усіх, хто був учасником проекту впродовж 15 років!


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews