«Асоціація жінок України «Дія» нагородила грамотою легенду українського футболу Мирона Маркевича

17.12.2018 10:13   Опубліковано : Ольга Шахін
Джерело: TeNews

Нещодавно у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка у рамках футбольного заходу  «Найкращі! Підсумки футбольного сезону-2018» відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонату області серед ветеранів. Зала театру була заповнена вщент.

VIP-гостями урочистої церемонії нагородження стали віце-президент Федерації футболу України Олег Собуцький, заслужений тренер України Мирон Маркевич, а головним енерджайзером свята був відомий тернопільський гуморист Гриць Драпак.   

null

Мирон Маркевич разом з головою Федерації футболу Тернопільської області Тарасом Юриком нагороджували кращих футболістів і ветеранів футболу. А от самого Мирона Маркевича грамотою за натхненну працю та вагомий внесок у виховання й особистісне становлення українських спортсменів від імені ГО "Асоціація жінок України "Дія" нагородила громадська діячка Ольга Шахін.

- Без сумніву вклад цієї людини у розвиток спорту, зокрема футболу, в Україні не можливо переоцінити. Численні досягнення вже увійшли в історію, а головне -  закарбувались у серцях палких шанувальників, – сказала під час церемонії Ольга Шахін. – Через руки Мирона Богдановича пройшло не одне покоління талановитих футболістів. Скільки перемог, скільки грандіозних тріумфів... 

null

Завдяки своїй безпосередності, щирості, відданості своїй справі для багатьох Мирон Маркевич став не лише прекрасним тренером, а й практично батьком, котрий розуміє, завжди підтримає та підкаже. Дотепер Мирон Богданович – беззаперечний авторитет: із ним рахуються, до його думок завжди прислухаються. 

null
 
 

- Відзначаючи всі здобутки, багаторічну плідну працю, хочу сказати найкращі слова подяки за все, що ця людина з великої літери зробили й продовжуєте робити для розвитку футболу в Україні. Спортивні досягнення країни — це її обличчя у світі. Не зважаючи на непрості часи, перешкоди, труднощі Мирон Маркевич зумів підняти статус футбольної України, виховати цілу низку чудових футболістів. Честь йому за це і хвала! – підсумувала Ольга Шахін.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews