Перший зимовий забіг рівненських атомників

17.12.2018 22:20   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Напередодні Дня Святого Миколая на стадіоні Рівненської АЕС «Ізотоп» відбувся перший зимовий благодійний легкоатлетичний забіг з метою збору коштів на підтримку вихованців Вараського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів ім. З. А. Матвієнко, інформує сайт Рівненської АЕС.

Спортивна акція, організована Організацією молоді (ОМ) ППО РАЕС, зібрала майже 150 учасників, серед яких: представники адміністрації, колективу, профспілкового комітету електростанції, міської влади, громадських організацій, підприємств, закладів освіти, соціально свідомі та небайдужі мешканці Вараша.

Учасником забігу міг стати кожен, незалежно від віку та фізичної підготовки. На вибір було передбачено три дистанції: 200 м для дітей, 1,2 км та 5 км для дорослих. Благодійний внесок становив від 50 гривень. Кожен учасник забігу отримав стартовий номер, сувенірний капелюх Святого Миколая та гарячий чай на фініші. Кошти, виручені від сплати реєстраційного внеску, будуть спрямовані на благодійну допомогу вихованцям міського реабілітаційного центру.

Як зазначив генеральний директор РАЕС Павло Павлишин, перший зимовий забіг символізує добро, яке змінює життя.

«Передноворічне спортивне свято, яке вкотре об’єднало багатьох спільною метою – допомогти дітям з обмеженими можливостями, вдалося на славу. Цьому сприяли і настрій, і бажання робити благі справи. Тішить те, що до заходу долучилося багато однодумців: атомників, жителів міста-супутника РАЕС та членів їх сімей, - прокоментував Павло Павлишин. - Масовий спорт згуртовує, тому колектив електростанції і надалі підтримуватиме подібні ініціативи. Переконаний, що перший зимовий забіг започаткує традицію проводити подібні дійства напередодні Новорічних та Різдвяних свят та впишеться у календар спортивних подій Рівненської АЕС наступного року».

За результатами забігу було визначено переможців та призерів на двох дистанціях в абсолютній першості серед чоловіків та жінок, які були нагороджені почесними дипломами. Окрім того, дипломи та солодкі подарунки отримали й юні учасники – діти, які здолали дистанцію 200 м.

 «Завдяки події, яка об’єднала добрих і щирих людей, вдалося зібрати 15 тисяч 922 гривні. Ми вдячні всім небайдужим, хто долучився до цієї важливої справи, адже кожна дитина має право бути здоровою та щасливою», - підсумував голова ОМ ППО РАЕС Євгеній Бураков.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews