Погода в Україні на вівторок, 18 грудня

17.12.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується суха погода. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі складе -10...+5 градусів, удень -5...+11. Вітер змінних, переважно північний, східний, північно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погода. Вночі градусники покажуть до -11...-6, удень температура - від -10 до -4 градусів. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях - мінлива хмарність, у регіоні буде суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -7...-2 градуси, вдень повітря прогріється до -5...-1. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах -2...+6 градусів. Денна температура повітря складе від +1 до +10. Вітер північних, східних і північно-східних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі температура повітря -8...-5 градусів, денна становитиме -5...-3. Вітер східний, північний і північно-східний, 3-7 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до -12...-4 градусів, удень стовпчики покажуть -4...+2. Вітер північно-західний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах - мінлива хмарність, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -1...0, вдень - до -1...+1 градуса. Вітер переважно північно-східний і північний, 1-4 м/с.

У центральних областях - мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -10...-5 градусів, удень - до -7...-3. Вітер північно-східний, північний та східний, 1-4 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews