Трьом жителям Рокитнівщини загрожує до шести років за ґратами (Фото)

18.12.2018 16:25   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Трьох жителів села Сновидовичі поліцейські викрили на крадіжці майна 62-річного односельчанина. Санкція інкримінованої їм статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Про зникнення електроінструментів та паливно-мастильних матеріалів з гаражного приміщення до поліції 16 грудня повідомив власник господарства, 62-річний житель села Сновидовичі. Близько восьмої ранку чоловік помітив, що двері у гараж відчинені. Пенсіонер одразу зателефонував на "102". 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що з приміщення зникла бензопила та каністри з бензином, дизельним пальним та автомобільною оливою. 

За кілька годин оперативники кримінальної поліції встановили осіб причетних до злочину. Ними виявилися 24-х, 23-х та 22-річні місцеві жителі. За місцем проживання одного з них поліцейські виявили викрадені електроінструмент та пальне. 

Слідчі Рокитнівського відділення поліції готують матеріали для повідомлення молодикам про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження слідчий клопотатиме суд про запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет
null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews