Як в одному з магазинів у центрі Тернополя гонили покупця через вуличного кота

18.12.2018 18:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Uliana Germanska  https://www.facebook.com/germanskauljana у Facebook написала про те, як потрапила у курйозну, чи то ганебну ситуацію в одному із магазинів у центрі Тернополя. Тернополянка, зокрема, зазначає, що всього лише хотіла нагодувати вуличного кота, який щодня сидить під магазином, а натомість мусіла утікати від чоловіка, який чи то продавець у магазині, чи його власник…

«Історія проста.Про кота і магазин Центральний /знаходиться за адресою вул.В.Чорновола 1.

Я живу у центрі і деколи заходжу в цей магазин.Не скажу що роблю там величезні покупки.Так дрібниці.Але бачу-покупців там негусто.Так буває-туди ходять-туди ні.Сьогодні зрозуміла чому так.

Минулого тижня під магазином побачила кота.Кіт з виду неголодний .Не бідує.Але я притримуюсь неписаного правила-взимку бажано підгодовувати тварин.Просто на морозі важко вижити.Тому купила в цьому таки магазині корм.Попросила у них газету щоб не насмітити часом під магазином.Кота погодувала.Вчора ще раз.

Сьогодні ввечері іду біля магазину-сидить кіт біля сходів.Знову заходжу у магазин,купую корм і виходжу годувати кота.І тут почалось....З магазину вилітає якийсь чолов"яга середнього віку.Починає до мене кричати.Тут не можна годувати кота.Це його магазин.Він охороняє той магазин-як Бровко буду.Починає погрожувати-зараз все викине.Біжить за мною.Я купленим кормом доганяю кота-а за нами летить дядько.Халепа якась Плете мені про санстанцію.Його логіка-санстанція не дозволяє під магазином коту сидіти.І звичайно коронна фраза-заберіть до хати собі того кота.Чоловіче почуй!Коли хтось підгодовуєкота-чи пса-то просто допомагає вижити.

Потім я пригадала.Дійсно бачила того чоловіка у магазині.Часом навіть за прилавком.Чи він там керує-чи людина наймана-поведінка не чоловіка.

Кота я забрала.Погодувала під Укртелекомом.А тому горе-власнику пообіцяла-нічого не купувати у магазині.Просто не допомагати йому жити.Щоб запам"ятав мене , кота і свій ненормальний лемент.І ще пообіцяла йому розповісти знайомим.Що і роблю.Також бажаю так охороняти той магазин-щобт там зовсім ніхто не зайшов і не потривожив», - пише Uliana Germanska/


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews