На Рівненській АЕС є місце творчості

18.12.2018 21:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Уже четвертий рік поспіль Палац культури РАЕС спільно з адміністрацією та профспілковим комітетом РАЕС проводять огляд-конкурс художньої самодіяльності структурних підрозділів електростанції «Твої таланти РАЕС». Творчий конкурс проводився з жовтня по грудень й представлений у двох номінаціях: конкурс образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва та конкурс фото-майстерності, інформує сайт Рівненської АЕС.

Перше місце в номінації «Світ захоплень» посіла Вікторія Карпенюк (ЦД та РАВ), друге – Тетяна Кньовець (ПТУ), третє – Катерина Хомич (ЕЦ). В номінації «Стоп-кадр» (фотоконкурс) спеціальний приз журі дістався Анатолію Коханцю (ПК).

 «Для мене малювання олійними фарбами по полотну – це свого роду певна медитація, – зізнається володарка першого місця Вікторія Карпенюк. Живописом цікавлюсь з дитинства. В художній справі надихаюсь життям навколо мене. У конкурсі взяла участь вперше, бо лише нещодавно влаштувалась на роботу. Це був доволі цікавий досвід для мене, тому планую і надалі розвивати свої творчі вміння, аби якнайкраще представити свій цех наступного року», – наголошує призерка.

null
Робота- переможець

Член журі огляду-конкурсу Світлана Кох зазначає:

«Такі заходи не тільки розкривають творчі здібності наших працівників, але й об’єднують атомників у творчості. Вважаю, можливість творчої самореалізації – це невід’ємна складова становлення цілісної особистості. Цьогоріч, ми помітили значне зменшення кількості конкурсантів, що не може не бентежити нас, як представників журі. Тому одним із важливим завдань для голів цехових комітетів є налагодження належної комунікації між представниками профспілки та працівниками структурних підрозділів електростанції, задля популяризації творчого розвитку кожного працівника. Маємо надію, що у наступному ювілейному п’ятому конкурсі-огляді «Твої таланти РАЕС» візьмуть участь якщо не усі, то хоча б більшість підрозділів РАЕС».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews