У Рівному вогнеборці врятували від знищення вогнем багатоквартирний житловий будинок

11.01.2019 19:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

11 січня о 12:13 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Тютюнника в Рівному. На місце події негайно було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї, 2-ї державних пожежно-рятувальних частин, пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС, інформує сайт  ГУ ДСНС у Рівненській області

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла у цегляному, двоповерховому багатоквартирному житловому будинку. На ліквідацію рятувальники подали три водяних ствола. Існувала реальна загроза перекидання полум’я на поруч розташовану будівлю, але завдяки професійним діям рятувальників цього вдалося уникнути. Вже о 13:40 пожежу було локалізовано, а о 14:05 повністю ліквідовано.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дві кімнати в одній із квартир. Жертв та постраждалих немає.До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 20 чоловік особового складу. Причину пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews