«Нове британське кіно» у Тернополі

11.01.2019 19:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: Тернопільська ОР

До 1 лютого 2019 року запрошуємо на кіноперегляди в рамках фестивалю «Нове британське кіно». Захід відбувається за підтримки Британської Ради в Україні та компанії Артхаус Трафік і пропонує ближче познайомитися з найкращими британськими фільмами останніх років.

12 січня в рамках фестивалю можна буде побачити добірку найкращих короткометражних фільмів за версією Британської кіноакадемії – «BAFTA: Британія. Коротко 2018». колекція короткометражних фільмів, що були номіновані на премію BAFTA у 2018 році. BAFTA SHORTS — це підбірка для усіх поціновувачів короткого метру, представлена у розмаїтті жанрів і тем. Добірка демонструватиметься з тифлоперекладом та спеціальним субтитруванням.

26 січня –оцифрована архівна зйомка хроніки Першої світової війни з фондів Імперського військового – фільм новозеландського режисера Пітера Джексона (відомого за трилогією «Володар кілець») «Вони ніколи не постаріють» (They Shall Not Grow Old). Кожен кадр – це справжні зйомки. При створенні документального фільму не використали графіку. Озвучили фільм актори. Попередньо фахівці з читання по губах допомогли розшифрувати, що говорили люди на плівках.

Початок всіх кінопоказів о 15:00 . Покази є безкоштовними, також на заходах передбачено фотозвіт від організаторів. Всі фільми надаються в українській озвучці чи мовою оригіналу з субтитрами.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська ОР