Дівчина з рівненського Полісся увійшла до списку «ТОП-25» кращих тенісисток світу

11.01.2019 20:31   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

В оновленому списку кращих тенісисток планети 24-те місце посіла Леся Цуренко, яка народилась у Володимирці на Рівненщині. Зараз вона готується до турнірів в Австралії, Польщі, Катарі та ОАЕ, пише Північ-інфо.

Як повідомляє «Володимирець City», Леся Цуренко, що зараз займає титул другої ракетки України, зайняла 24-те місце в списку «ТОП-25» кращих тенісисток планети.

Це сталося після того, як вона вийшла у фінал турніру у Брісбені. У фінальному матчі вона програла чеській спортсменці Кароліні Плішковій, що у цьому рейтинзі займає сьоме місце.

Як розповіла Леся, вона в цілому задоволена грою:

«Я розчарована собою, але в цілому задоволена тим, як грала. Це тільки перший фінал турнірів категорії Premier для мене. Сподіваюся, наступний буде більш успішним. Сьогодні я була дуже близька до перемоги».

Зараз вона готується до відкритого чемпіонату Австралії, основна сітка якого стартує 14 січня.

Вже 6-9 лютого, спортсменка виступить у складі збірної України з тенісу в польському місті Зелєна Гура.

Крім того, як повідомляє «Хsport.ua», Леся Цуренко є в списку учасниць змагань в Катарі, які відбуватимуться з 11 до 17 лютого. Після цього виступу тенісистка змагатиметься в турнірі в Дубаї.

 Джерело: http://piwnich.info


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews