Житель Тернопільщини заколядував в одеському McDonald`s (Відео)

12.01.2019 00:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: Chortkiv.city

Громадський активіст із Чорткова Олексій Гуска у часі Різдвяних свят під акомпанемент скрипки разом із друзями заколядував в одеському McDonald's. Окрім того, Олексій, перебуваючи в Одесі декілька днів, встиг поспівати величальних пісень поруч із центральною ялинкою, на Привокзальній площі, у військовій частині та навіть в ефірі Першого міського радіо, повідомляє сайт Chortkiv.city.

Олексій розповів, що ще у вересні 2018 він був на двотижневих реколекціях в місті Коблево, які допомагала організувати Спільнота віднови у Святому Дусі. «Там грав на скрипці під час молитов та різних інших заходів. Там же познайомився з лідером цієї спільноти Сашком Кобриним, – розповідає хлопець. – Йому скрипка дуже сподобалася, тому він запросив спочатку на ще одні реколекції, які відбувалися вже в самій Одесі при Катедральному храмі УГКЦ, а потім запросив мене походити з їхнім вертепом по різних установах Одеси, таких як: в'язниці, лікарні, військові частини».

null
Фото: Олексій Гуска

Втім, хлопці не передбачили, що 8-9 січня в Одесі робочі дні, тож актори та співаки вертепу теж не змогли прийти. А Олексій, у свою чергу, міг приїхати до Перлини Чорного моря лише у ці дні. «Тому мене «використали» трішки по-іншому, але не менш важливо».

«Стосовно МакДональдса, то ми спочатку запиталися в персоналу, чи можна заколядувати. Нам відмовили. То ми взяли собі кави-чаю та вже в тіснішому колі і трішки тихіше таки поколядували й повіншували», – ділиться враженнями Олексій.  

 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Chortkiv.city