Андрій Матла вітає тернополян з Старим Новим роком та з Святим Василем

13.01.2019 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Старий новий рік та свято на честь Святого Василія відзначають з 13 на 14 січня, саме в цей день за юліанським календарем святкували Новий рік. Зі святом тернополян привітав директор будівельної компанії “Матла” Андрій Матла:

Сердечно вітаю вас з Старим Новим роком та з Василем! Цей день асоціюється не стільки з переходом до нового часового рубежу, скільки з колоритними народними традиціями, яскравим вертепним дійством, веселими щедрівками і посіваннями. 

У цей святковий день хочу побажати вам сімейного благополуччя та родинного затишку.

Бажаю зберегти у вашому житті все гарне старе, що дороге вашому серцю і привносить радість у ваше життя. Не варто з ним прощатися в цьому році! Але нехай до хорошого старого додасться не менш прекрасне нове: все, про що мріється, з'явиться у вашому житті!

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе добробут Вашим сім'ям.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews