Поліцейські двох областей здійснили маленьку мрію дітей із Рівненщини (Фото, відео)

14.01.2019 13:21   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Діти із Тучинського навчально-реабілітаційного центру, що у Гощанському районі, в подарунок на Різдво отримали 12 січня поїздку у Львів. Організувати її та втілити в життя вдалося завдяки співпраці поліцейських двох областей. 

 

Вихованці підшефного закладу у день Святого Миколая зізналися керівнику Гощанського відділення поліції Анатолію Цідилку, що мріють побувати у місті Лева та побачити шоколадну фабрику. 

Мрії дітей повині здійснюватися, а тому разом із заступником начальника ГУНП в Львівській області Тарасом Сабанюком, який працював на Рівненщині, поліцейські організували поїздку та екскурсію до Львова. 

Діти побували у шоколадній майстерні, яка пригостила маленьких гостей своїми запашними смаколиками. Також змогли побачити і виступи акробатів у львівському цирку. 

У знак подяки 19 діток заколядували поліцейським Головного управління поліції в Львівській області. Колядою діти віншували нашій країні злагоди та процвітання. 

Наприкінці дня автобус із вихованцями навчального закладу повернувся додому, а діти, сповнені радості та захвату, щиро подякували усім, хто допоміг втілити маленьку мрію у життя.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews