У Тернополі онкохворі діти отримали різдвяні подарунки (Фото)

15.01.2019 13:13   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

14 січня громадська організація «TogetherforUkraineFoundation»  вручила онкохворим дітям Тернополя різдвяні подарунки, повідомляє сайт Тернопільської ОР.

Організація утворена українською діаспорою міста Бінґгемптон (штат Нью-Йорк). Вона займається допомогою громадянам України, які постраждали через війну, та підтримкою війська.

«Ви, проживаючи далеко за межами нашої держави, не забуваєте про материнську землю, опікуєтеся постраждалими від війни, нашими захисниками, надаючи їм необхідні ресурси та медичну допомогу. Водночас, ви допомагаєте і нашим медичним закладам, а саме лікарням по усій області. І допомога ця є відчутною та вагомою. Це і сучасне обладнання, і медикаменти, і розхідні матеріали.

Знаю, що для сьогоднішнього дня ви організували різдвяну кампанію зі збору коштів, щоб допомогти дітям, які борються з раком. Цю кампанію підтримали 45 людей, які зробили пожертви. Долучилися до цієї доброї справи і українські церкви.

Відтак, усі родини 23-ох діток отримають грошову допомогу, щоб перекрити свої витрати на боротьбу з раком. Це неоціненна підтримка для сімей, які спіткала така біда.

Від імені усієї обласної ради висловлюю вам велику подяку за добре серце, спасибі кожному, хто долучився до благодійної кампанії.  Нехай усі добрі справи повертаються до вас сторицею!» - подякував благодійникам Віктор Овчарук, голова Тернопільської ОР.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews