Команда з Тернопільщини – переможець чемпіонату України з більярду «Триборство»

15.01.2019 17:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

24 спортсмени з п’ятнадцяти закладів вищої освіти, які представляли сім регіонів та вісім міст України, стали учасниками особисто-командного чемпіонату України серед науково-педагогічних працівників ЗВО з більярду «Триборство» – Кубок Тарновецького. Такі змагання відбулись у Тернополі в більярдному клубі «Абриколь», - пише Терен.

Про це повідомляє профільне управління облдержадміністрації з посиланням на обласне відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

В особистому заліку чемпіоном України став Ключніков Тарас (Національний авіаційний університет), друге місце здобув Крейдун Олександр (Національний університет оборони України ім. І.Черняховського), третє місце посіли – Кравчук Віталій (Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія ім. Т.Шевченка) та Бобир Роман (Воєнно-дипломатична академія ім. Є.Березняка). У командному заліку чемпіоном України стала команда Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка – сума місць 33, друге місце посіла команда Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка – сума місць 42, і третє місце – команда Воєнно-дипломатичної академії імені Євгенія Березняка – сума місць 43.

На турнірі спортсменів гостинно приймав дворазовий чемпіон світу, багаторазовий переможець міжнародних турнірів заслужений майстер спорту Ярослав Тарновецький. Велика подяка від учасників за відмінну організацію змагань Мазепі Андрію та сім’ї Тарновецьких.

Кращим гравцем 2018 року став Тарас Ключніков (Національний авіаційний університет; 4 перемоги в 5 турнірах), а також команди Національного авіаційного університету (2 перемоги в 6 турнірах) та Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка (3 перемоги в 6 турнірах).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен