Тернополянин зібрав один з найкращих в Україні симуляторів авіаційних польотів

18.01.2019 10:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

У себе вдома тернополянин Сегій Смерчинський постійно вдосконалює симулятор польотів на літаках. Захоплення чоловіка керуванням повітряними машинами у програмах-симуляторах привело його до використання шолома віртуальної реальності.

Відтепер гості Сергія мають можливість відчути себе пілотами літаків на вибір, який надає операційна система тренажеру. Крісло, яке вібрує, коли запускається двигун, штурвал та педалі, а навколо простір за вибором місця польоту. Нещодавно тренажер високо оцінив льотчик, який має багаторічний досвід польотів на військових літаках. За словами Михайла Лампіка, колишнього учасника команди "Українськи соколи", цей флайт симулятор один з найкращих тренажерів для авиации у його практиці: "Ця віртуальна кабіна один з небагатьох інструментів, придатний до навчання для тих, хто знає що таке коліматорна 3Д візуалізація; рухома платформа. Але найбільше приваблює, що конструктор зібрав цей симулятор вдома і він є бюджентий доступний по ціні кожному, а також міг би бути корисним для навчання українських пілотів, у тому числі і військових".

Сергій знає, що таке польоти і на справжніх літаках, ніколи не пропускає можливості політати - мала авіація, мотопараплан - це його захоплення, але самостійних польотів ще не виконував.

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews