Хто в Тернополі реламує екс-регіоналів

18.01.2019 18:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Правий сектор

Вдалося зібрати деяку інформацію про власників білбордів, на яких розміщується агітація проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя".

Більшість рекламних площ належить фірмам зареєстрованим за межами області, проте стосунок до декількох з них має тернопільський підприємець Василь Конько - волонтер ГО "Схід та Захід єдині".

Як бачимо, йому вдається одночасно підтримувати воїнів, які боронять Україну від московської орди та сприяти рекламі політичних сил, що збираються зіштовхнути нас в прірву "русского мира".

Мабуть, Василь Конько - геніальний стратег, який розробив спосіб боротися з ворогом за його ж рахунок.Та розпочавши свій, без сумніву прибутковий, рекламний бізнес в період керівництва регіонала Хоптяна, він, скоріш за все, всього лиш безпринципний барига, що уклав вигідну угоду, а волонтерство використовує як спосіб здобути політичні преференції.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий сектор