Першу виставку дитячої художньої творчості відкрили у Рівному

Спільну виставку «Якби мені весь світ розмалювати» учасників творчої майстерні «Метелик» із села Оржів Рівненського району презентували в обласній бібліотеці для молоді

22.01.2019 13:40   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Рівненська земля щедро багата талантами своїх краян. Справжній аншлаг відвідувачів зібрало відкриття першої виставки «Якби мені весь світ розмалювати» учасників творчої майстерні «Метелик» із села Оржів Рівненського району, яке відбулося в обласній бібліотеці для молоді.

Мистецький осередок створено півроку тому при музичній школі за ініціативи батьків та підтримки громади, проте тут уже займаються 37 дітей віком від 5 до 15 років. Вони отримують основні навики малювання та вчаться висловлювати на папері власні думки і експериментувати з кольором. Було презентовано близько 130 кращих робіт юних авторів, які виконані в різних техніках живопису. Жанрова палітра доволі багата: це яскраві натюрморти, пейзажі. Керівником колективу є майстер декоративно-прикладного мистецтва Аліна Гвоздь, яка робить для своїх вихованців мову мистецтва зрозумілішою.

null
 Фото надане оргкомітетом

Дебютна виставка вразила різноманітністю сюжетів, барвистістю та безпосередністю дитячого сприйняття світу. Ведуча розпочала відкриття заходу з представленням маленьких художників та їх робіт. Щирими словами учасників привітали заступник голови Оржівської громади Ірина Тимощук, директор музичної школи Аліна Табакова, які зазначили, що автори володіють багатою уявою, почуттям прекрасного та гарною базою знань.

null
 Фото надане оргкомітетом

 

null
 Фото надане оргкомітетом

 

null
 Фото надане оргкомітетом

 

null
 Фото надане оргкомітетом

Батьки подякували організаторам за прекрасне улаштування показу та побажали дітям подальших творчих звершень і нових виставок. Затишну атмосферу заходу приємно доповнили музичні композиції у виконанні колективів Оржівської музичної школи. Відвідувачі отримали яскраві враження та незабутні спогади, а на всіх учасників чекали приємні несподіванки та сюрпризи.

Виставка триватиме чотири тижні − з 20 січня по 17 лютого.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews