З’явилися подробиці про аварію, яку на Прикарпатті скоїв п’яний водій (Фото)

22.01.2019 16:55   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Правда

У понеділок, 21 січня на Косівщині трапилася аварія за участі елітного позашляховика.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)

Попередньо встaновлено прaвоохоронцями, що 37-рiчний водiй «BMW X5» рухався iз с. Соколiвка в нaпрямку с. Город i вчинив аварiю. Кермaнич не обрaв безпечної швидкостi руху, не впорaвся з керувaнням і виїхaв на зустрiчну смугу руху, де зiткнувся з вaнтaжним автомобiлем «КРАЗ» водій автівки «BMW X5» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забій грудної клітки, пише - Правда.

Як з’ясувалося, керманич рухався нетверезим, тому на нього поліцейські склали протокол за ст.130 КУпАП.

Прикарпатський журналіст Віталій Мацьоцький повідомив, що за кермом перебував екс-даішник – Лукинчук Микола, більш відомий за прізвиськом «ЛМ», який в 2010 році був засуджений за отримання хабара в розмірі 1000 гривень, від водія який нібито перебував в стані алкогольного сп’яніння.

«Також мої джерела повідомляють, що даний експравоохоронець нібито проходив по справі «незаконна торгівля зброєю» (реалізовували АК).
Я також мав справу з цим персонажем, якось він зупинив мене за нібито перевищення швидкості, стоячи з «феном», та пробував розвести на 500 грн., кажучи що він чує «запашок», після моєї пропозиції пройти освідчення в медичному закладі, він поміняв суму, та попросив оплатити хоча б 10 літрів пального на АЗС для службового авто, за що був посланий мною “на х..”)))”, – написав на своїй сторінці в мережі Фейсбукжурналіст.

Світлина від Віталія Мацьоцького.

Світлина від Віталія Мацьоцького.

Світлина від Віталія Мацьоцького.

Світлина від Віталія Мацьоцького.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда