У Рівному відбудеться зустріч з поетесою Лідією Гольонко

22.01.2019 18:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У середу 23 січня, о 15:00 в книгарні «Дружба» за адресою м. Рівне, майдан Незалежності, 5 відбудеться зустріч із рівненською письменницею, бардом – Лідією Гольонко, інформує прес-служба облради.

 Лідія Микитівна – це непересічна особистість, адже поєднує в собі, здавалося б, зовсім не суміжні таланти. На сьогодні, вона є не лише доволі відомою поетесою, автором дитячих книг але й бардом, виконавицею власних пісень під музичний акомпонемент.

Творчий доробок поетки складають збірки поезій «Поріг» (1992), «Сім нот любові і печалі» (2015) та поема «Легенда про бурштин» (2016). Книга для дітей «Строката хата» була презентована 2017 року.

Авторка була учасницею фестивалю сучасної пісні «Червона рута», а також брала участь у фестивалях авторської пісні «Оберіг». Одна з її пісень, а саме – «Не молились козаченьки» звучить у документальному фільмі «Собор».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews