У Чернівцях створять перший в області індустріальний парк «Новодністровськ»

31.01.2019 09:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

13 січня 2017 року юридично зареєстровано перший в області індустріальний парк – «Новодністровськ», який включено до Реєстру індустріальних (промислових) парків України за № 16.

24 липня 2017 року ПАТ «Гравітон» (переможець конкурсу згідно рішення конкурсної комісії від 05.07.2017 № 2) набуло статусу керуючої компанії індустріального парку за підсумками укладеного договору між Новодністровською міською радою та ПАТ «Гравітон» про створення та функціонування індустріального парку.

Індустріальний парк буде створено на частині території мікрорайону «Дністер» (м. Новодністровськ), наземельній ділянці площею 15,36 га.

На території парку планується розвивати приладобудування, виробництво продукції легкої промисловості, переробку сільськогосподарської продукції.

Оскільки повноцінна система транспортно-інженерних комунікацій є необхідною умовою для залучення прямих інвестицій, заплановано будівництво мереж водопостачання та водовідведення індустріального парку.

Газова магістраль, електромережі та дороги вже є безпосередньо на території парку.

Проект будівництва індустріального парку передбачає розміщення сучасних виробництв із широким застосуванням комп’ютерно-інтегрованих технологій, отримання за рахунок втілення енергоощадних технологій додаткової економії не менш ніж 30% поточного рівня витрат.

Планується створити понад 800 робочих місць.

За матерілами ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews