Тернополянин у 10 років уже сам заробляє гроші

01.02.2019 18:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 20 хвилин

Андрій Стефанчук займається в модельній школі, відвідує секцію з плавання та футболу, закінчує школу ментальної арифметики. А окрім того, у свої десять років має досвід ведучого святкових заходів і телеведучого, - пише 20 хвилин.

10-річний Андрій Стефанчук навчається у четвертому класі Тернопільської школи № 3. Школяр – відмінник, усі дисципліни вдаються йому легко. Мама хлопчика Наталія Стефанчук розповідає, що домашнє завдання він робить без жодних зусиль та допомоги. Найулюбленішими предметами є іноземні мови, математика та фізкультура.

- Я вільно володію англійською та німецькою, - розповідає Андрій. - Час від часу спілкуюсь з татом німецькою, аби вдосконалювати свій рівень. Англійську вивчаю із самого дитинства.

Також хлопець має четвертий розряд з шахів. За словами мами, шахи багатогранно розвивають людину, особливо дитину. З першого знайомства ця гра вчить юних шахістів самостійного, логічного і творчого мислення. У школі дітям закладають не тільки ази гри, але також прищеплюють найважливіші соціальні навички: комунікабельність, цілеспрямованість, дисциплінованість, вміння правильно ставитися до перемог і поразок.  

- Одним із переломних моментів у моєму житті був, коли я виграв срібний кубок з шахів, хоч дуже прагнув зайняти перше місце, - розповідає хлопець. - Ця поразка тоді мене дуже засмутила, а тепер набагато спокійніше сприймаю невдачі. Я зрозумів, що потрібно після кожної поразки ще більше себе вдосконалювати.

Займається в модельній школі

Андрій вже четвертий рік займається у модельній школі, хлопець вільно почувається на подіумі перед об’єктивами фотоапаратів. Він є постійним учасником фешн-подій нашого міста, дитячих днів моди. Андрій Стефанчук - топ-модель торгової марки «Наталі-мода». Хлопець витримує довготривалі фотосесії, але таким чином заробляє гроші.

- Час від часу у мене зйомки та покази, - розповідає хлопець. - Я зовсім не хвилююсь, коли йду по подіуму, відчуваю себе, як то кажуть, у своїй тарілці. А перед камерою вже майже досконало навчився працювати, шкода тільки те, що моя праця не завжди оплачується.

Мати хлопчика розповідає, що у Тернополі хлопців-моделей є небагато, а у своїй віковій категорії Андрій один із найкращих.

- Коли дівчатка виходять на подіум, їх це вже робить щасливими, а хлопчикам потрібна інша мотивація, - каже пані Наталія.

Завдяки модельній школі хлопець не боїться бути на публіці. У нього є досвід ведучого на презентації дитячого журналу. Окрім того, Олександр Алексєєв проводив кастинг на зйомки для своїх кліпів, і Андрій успішно його пройшов.

Багаторазовий переможець змагань з плавання

Учень із самого малечку займається спортивним плаванням, він переможець багатьох місцевих змагань.

- Найбільше часу та зусиль віддаю саме плаванню, - каже Андрій. – Чотири рази на тиждень відвідую тренування, де намагаюся щоразу викладатися на повну.

Школяр пояснює, що плавання йому потрібне, бо завдяки ньому він стане мужнім та сильним.

- Мій улюблений стиль – брас, - каже хлопець. – Він мені найбільше вдається. На змаганнях я зазвичай перемагаю, хоч і не надто люблю на них ходити. У мене ціла колекція кубків та медалей, якими пишаюся.

Прагне бути успішним

Батьки Андрія прагнуть розвивати його всебічно, щоб підготувати його до цікавого та успішного життя.

Окрім занять у спортивних та модельній школі, хлопець відвідує ще декілька гуртків. Цьогоріч він завершує навчання в школі ментальної арифметики, був  медіа учнем медіа школи.

- Там навчився вільно розмовляти з незнайомими мені людьми, - каже Андрій. – Проводив безліч телепередач. Моїми улюбленими рубриками були про стиль одягу, життя та професії. Проводячи квести, робив різноманітні опитування на вулиці. Звісно, спочатку я трішки хвилювався підходити до незнайомих мені людей, але з часом переборов свій страх.

У хлопця графік життя розпланований по хвилинах, але йому подобається бути постійно зайнятим і діючим, - пояснює Андрій.

- Ще три рази в тиждень я відвідую тренування з футболу, - розповідає Андрій. – Тренер каже, що мені все вдається, але, щоб перейти в старшу команду, мені потрібно ще багато працювати.

У вільний час школяр відвідує із сім’єю сауну, катається на велосипеді, гіроскутері та самокаті. У майбутньому Андрій Стефанчук мріє стати успішним хірургом.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 20 хвилин