На Львівщині судитимуть 36-річного водія, який порушив ПДР

02.02.2019 22:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва Дрогобицької  місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 36-річного дрогобиччанина, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).     

Про це повідмоляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, інцидент стався минулоріч, 3 листопада, у Дрогобичі.

Водій автомобіля «MITSUBISHI» порушив Правила дорожнього руху та виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем «OPEL».    

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій попутного транспортного засобу отримав тілесні ушкодження  середньої тяжкості. 

         На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду для розгляду по суті.

Довідково: за вчинене передбачене покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років, з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами або без такого.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews