Змінився до невпізнаваності: чортківчанин показав фото міста 15-річної давності (Фото)

03.02.2019 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

Чортківчанин Віталій Шевчук на своїй сторінці у Facebook опублікував п’ять світлин Чорткова 15-річної давності. У коментарях відразу розгорілась дискусія – комусь зміни подобаються, іншим навпаки, - пише Терен.

Одну з найвизначніших історичних будівель, де колись жив та працював уряд ЗУНР, нещодавно реставрували, надавши їй нового життя. Праворуч – ще пуста місцина, де згодом збудували супермаркет «Норма».

Так виглядав Чортків майже без рекламних вивісок. Зараз їх тут чимало. Замість зеленої зони, що ліворуч, – «виріс» торговий центр «Оларіс».

Центральний провулок, котрий веде до костелу, теж зазнав змін. У магазин «Sony» переселився «Київстар». Зеленого вагончика, у котрому продавали хліб, вже давно немає. Незмінними залишились балкони, які жоден із власників квартир так і не реставрував.

Колишній магазин «Кристал», у якому торгували кухонним посудом, змінився чи не найбільше. Зараз тут аптека та секонд-хенд.

Непримітний зелений будиночок зліва з часом виріс у ТЦ «Майдан», де тепер магазин «Рута», паб «Сова» тощо. Поруч із ним виклали нову бруківку.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен