У селі поблизу Тернополя застрелили хлопця

05.02.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: gazeta.te.ua

3 лютого близько 19-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що по вулиці Морозенка у селі Біла, Тернопільського району, чути постріли.

Екіпажі оперативно вирушив за вказаною адресою. Прибувши на місце події та зв’язавшись з заявником, останній вказав, де саме чув постріли і в якому напрямку потрібно йти. Патрульні, не гаючи ні секунди, почали обстежувати територію лісопосадки. Невдовзі, в лісопосадці, вони виявили тіло чоловіка без будь-яких ознак життя, з вогнепальним пораненням голови, неподалік якого знаходився 28-річний хлопець, який, побачивши інспекторів, кинувся тікати. Патрульні одразу ж наздогнали та затримали особу, яка, ймовірно, причетна до злочину. Пізніше, громадянин у скоєному зізнався. Надалі, в ході огляду місця події, було знайдено рушницю з якої здійснювалися постріли, а також п`ять гільз та шість набоїв.

За попередніми даними, потерпілий разом з підозрюваним, жителем села Біла, розпивали спиртні напої у будинку. Продовжили “святкування” в лісопосадці села.

Як стало відомо, власник зброї тричі вистрілив у напрямку лісу, а четверта куля влучила у голову. Слідчі кажуть, що фатальний постріл був здійснений з близької відстані.

При огляді місця події з’ясувалося, що підозрюваний після того, як поцілив у знайомого, протягнув його метрів тридцять в бік лісу, а рушницю заховав, прикопавши снігом. Лише після цього повідомив про подію у швидку допомогу.

Що сталося насправді, з’ясовують слідчі. Підозрюваний жодних показів не дає. Дозвіл на зброю він мав.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta.te.ua