Підтримку Президенту України висловили місцеві лідери громадської думки

05.02.2019 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Місцеві лідери громадської думки Тернопільщини – економісти, історики, громадські діячі, аграрії, військові, науковці, активна молодь та артисти об’єдналися в ініціативну групу на підтримку діючого Президента України Петра Порошенка. У вівторок, 5 лютого, вони обґрунтували свою позицію для громадськості під час прес-конференції. 

null

Микола Лазарович, професор, доктор наук, учасник АТО: «Хто ще з сьогоднішніх кандидатів у Президенти, крім Петра Порошенка, може подивитися на Путіна так, щоб той відвів очі?»

«Ми, українці, повинні зрозуміти одне: Петро Порошенко не мета, Петро Порошенко – це засіб продовжити те, що ми сьогодні маємо і додати нові завоювання та здобутки. Історія до нас волає: «Недопустіть помилок!». Не «емоціо», а «раціо». Ми всю свою історію були емоційними, ми нарешті повинні бути раціональними. Зробити так, щоб наша держава застановилася і була однією з європейських країн. Потужних і незалежних».

null

Андрій Підлужний, співак, продюсер, лідер гурту «Нічлава»: «Колись за те, що ми співали українською, нас називали селюками, наші концертні автобуси закидали камінням»

«Я був завжди «другосортним» телеведучим і співаком. Лише тому, що живучи в своїй країні, розмовляю українською. Більше 20-ти років ми боролися з хлопцями і дівчатами, з українськими музикантами, популяризуючи та відстоюючи українську мову та пісні. Нарешті, саме за каденції Президента Порошенка ми отримали те, про що мріяли і говорили дуже давно, тобто мовні квоти. Коли приходиш на радіо і до тебе відносяться, як до людини».

null

Валерій Чоботар, учасник АТО, доброволець, кіборг: «Я не збираюся виїжати з цієї країни, тому що мрію, щоб мої діти навчалися і жили тут»

«Я вибираю не просто Президента, я вибираю Верховного Головнокомандувача. Те, що зроблено протягом цих років, за час виконання своїх обовязків Петром Олексійовичем, вселяє мені довіру в те, що ми зможемо зробити фізичний, збройний опір безпосередньо нашому ворогу, якого без популізму, Президент Порошенко називає саме ворогом. Він називає ворогом Путіна відкрито».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews