На Тернопільщині вкотре прославився водій громадського транспорту

06.02.2019 13:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Інцидент трапився 3 лютого. Пасажири автобуса заступилися за військового перед водієм, який вимагав в нього квиток не зважаючи на посвідчення УБД.

Анатолій Шуварський на своїй торінці у фейсбуці опублікував пост в якому розповів, як їхав автобусом по маршруту Тернопіль - Ласківці по посвідченню УБД, але водій почав вимагати квиток, який є не обов'язковим.

"Оскільки водій старший чоловік, не хотів з ним вставати в конфлікт. Після того, на касі я отримав безкоштовний квиток, хоча жінка-касир відповіла, що квиток не потрібний, але побачивши водія усміхнулась і видала." - зазначено у пості.

Зайшовши в автобус військовий побачив, що пасажири заступилися за нього перед водієм.

"Но діло навіть не в тому, знаючи багато років того водія, він завжди недовольний, все йому не так, всі пасажири не адекватні і т.д. Хочу щоб люди знали водія-Героя. Надіюсь Він це прочитає і зробить висновок для себе." - йдеться у пості.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews