Матір-випивоху можуть позбавити батьківських прав

07.02.2019 17:26   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

До служби у справах дітей звернулися працівники рівненської школи, в якій навчається шестирічна дівчинка. Занепокоєні освітяни повідомили, що мама до пізньої години не забирала дочку зі навчального закладу, а коли все ж прийшла – була у стані сильного алкогольному сп’яніння, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

49-річну жінку викликали в службу у справах дітей, однак вона не з’явилася. Соціальні працівники прибули до неї додому. Двері у квартиру були відчиненими, а нетвереза жінка спала. Спроби розбудити її та дізнатися, де перебуває дитина, виявилися марними, а тому на місце викликали поліцейських.
Дівчинка перебувала у школі. Вона навідріз відмовлялася повертатися додому і її помістили до дитячого реабілітаційного центру в селі Олександрія.  Працівники ювенальної поліції знову навідалися до горе-матері, аби повідомити її про вилучення дочки. Проте вдома її не було. Незабаром нетверезу жінку розшукав її родич неподалік місця проживання. Поліцейським вона повідомила, що вживає алкоголь вже тривалий час, і на жаль, не контролює себе. 
Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна повідомила матері, що вона може бути позбавлена батьківських прав, адже поки жінка не може чи не хоче впоратися зі своїми проблемами – дівчинка перебуває в небезпеці й не хоче повертатися до неї.

null
 

Відносно 49-річної матері працівники поліції склали адміністративні матеріали за статтею 184 КУпАП, які скеровуватимуться на розгляд суду. Також вирішується питання щодо позбавлення її материнських прав.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews