Програма розвитку ООН розпочинає працювати на Бережанщині

12 лютого представники Програми розвитку ООН зустрінуться з жителями Бережан.

11.02.2019 16:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

12 лютого представники Програми розвитку ООН зустрінуться з жителями Бережан. Про це вони повідомляють у Facebook  у групі «Береж Інфо» та запрошують усіх охочих до спільної розмови:

«Шановні жителі міста Бережани! Програма розвитку ООН розпочинає свою діяльність на території міста Бережани із ініціаторами створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та уже створеними ОСББ у їх організаційному становленні та подальшому впровадженню енергоефективних рішень та реалізації енергоощадних проектів у будівлях.

Цей проект нещодавно стартував в Україні і є новим Проектом Європейського співтовариства – програми розвитку ООН (ЄС/ПРООН), що надасть можливість  багатьом ОСББ за рахунок грантових коштів провести суттєву термомодернізацію власних будівель для зниження рівня енергоспоживання. Актуальність проекту зумовлена введенням монетизації субсидій громадянам та необхідністю раціонально витрачати кошти, які виділятимуться споживачам послуг на їх оплату.

Для ознайомлення із презентацією Проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (UNDP HOUSES) на рівні міста Бережани, з метою отримання більш детальної інформації, 12 лютого 2019 року планується проведення зустрічі представників громадськості, ініціативних груп для створення ОСББ та представниками уже створених ОСББ із керівництвом регіонального ресурсного центру громад, координатором ПРООН у Тернопільській області.

Зустріч відбудеться у залі засідань Бережанської міської ради (2-йповерх). Початок о 11.00 год.

Одночасно запрошуємо представників ініціативних груп по створенню об'єднань співвласників, представників діючих ОСББ та представників житлово-будівельних кооперативів, що мають намір створювати ОСББ, реєструватись на сайті

Згодом вони отримають всю необхідну інформацію по налагодженню в майбутньому дієвої співпраці з Проектом ЄС/ПРООН HOUSES.

Детальніша інформація.

За більш детальною інформацією можна звертатися до Володимир Урдейчук, Районний координатор ПРООН, тел. 096 503 00 52», - йдеться у повідомленні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews