У Львові відбувся суд над крадієм-рецидивістом

11.02.2019 16:46   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Львівська місцева прокуратура № 1 довела у суді вину не раз судимого за корисливі злочини 43-річного киянина (уродженця Республіки Узбекистан), який у червні минулого року вчинив декілька квартирних крадіжок у Личаківському районі міста Львова.

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Загальна сума награбованого становила близько 62 тис грн.

Зазначимо, що кримінальні правопорушення зловмисник скоїв влітку 2018 року до постановлення вироку судом за попередньо вчинені ним квартирні крадіжки у іншому районі Львова.

Обвинувачений свою вину визнав та розкаявся, однак, завдану потерпілим шкоду не відшкодував.

Так, вироком Личаківського районного суду м. Львова, з урахуванням позиції прокурора, зловмисника визнано винним за ч.3  ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки 6 місяців.

Крім цього, в межах кримінального провадження задоволено цивільний позов одного із потерпілих щодо стягнення матеріальної та частково моральної шкоди.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews