До дня народження Кобзаря в Чернівцях проведуть конкурс читців

11.02.2019 20:11   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

З метою популяризації творів відомого класика української літератури Тараса Григоровича Шевченка, подальшого розвитку мистецтва художнього слова, вдосконалення і підвищення виконавської майстерності читців управління культури Чернівецької міської ради проводить 1 березня 2019 року о 15  годині  міський конкурс читців, присвячений пам’яті великого Кобзаря.

На конкурс запрошуються учасники аматорського мистецтва, учнівська  та студентська молодь (неповнолітні у супроводі педагогів). Вікова категорія  учасників: 10-16 років – учні,  17- 35 років – студенти та молодь.

Заявки на участь у конкурсі прийматимуться до 26 лютого 2019 року в управлінні культури міської ради за адресою площа Центральна, 5 та в Будинку естетики та дозвілля м.Чернівців, вул. Шепетівська, 5.

Переможці конкурсу нагороджуються дипломами та призами управління культури міської ради, їм надається право участі в обласному конкурсі читців та в загальноміських мистецьких заходах.

Конкурс буде проведено в Будинку естетики та дозвілля м. Чернівців,  (вул. Шепетівська, 5, тел. 52-44-17).

За матеріалами http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews