До Львова з Італії привезли вбивцю (Фото)

12.02.2019 14:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Внутрішня безпека НПУ екстрадувала з Італії підозрюваного у вбивстві.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Три роки тому він розстріляв на вулиці у Львові 50-річного чоловіка. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, пише - Status Quo.

У вересні 2015 року до одного з будинків у Львові на автомобілі «BMW» під’їхали невідомі особи у камуфляжній формі і розстріляли 50-річного чоловіка. Від отриманих поранень потерпілий загинув.

Невдовзі зазначену іномарку з номерами на чорному фоні співробітники міліції знайшли у середмісті. Причетним до смерті львів’янина виявився один з учасників місцевої організованої злочинної групи, раніше судимий за розбійні напади 1973 року народження.

Правоохоронці здобули достатньо підстав для притягнення винного до відповідальності за скоєний злочин, однак підозрюваний переховувався від слідства, а згодом залишив Україну. Наприкінці 2016 року зловмисника оголосили у міжнародний розшук.

За доручення Голови Національної поліції України проведення розшукових заходів було покладено на Львівське управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. В результаті оперативники внутрішньої безпеки НПУ встановили, що зловмисник ховається на території Італії.

Спільними силами ДВБ НПУ, Інтерполу та італійської поліції втікач був затриманий неподалік міста Неаполь та до нього застосовано екстрадиційний арешт.

У лютому 2019 року 45-річного учасника ОЗГ етаповано до України. Слідчими львівської поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області, зловмисникові оголошено підозру за п.12 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Галицьким районним судом міста Львова підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

cbb4c74b33f39a439b6091b6b01e80fd.md.jpg cd8816fd8fc25588b2c69e9df22960f6.md.jpg


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo