На Рівненщині обговорили розвиток освіти у найближчі три роки

15.02.2019 08:16   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Пропозиції до проекту перспективного Плану розвитку області на 2019-2021 роки обговорила експертна робоча група за напрямом «Освіта».

У результаті, серед основних потреб стратегії визначили: завершення формування мережі інклюзивно-ресурних центрів, оптимізація мережі загальної середньої освіти, створення додаткових місць в ДНЗ, оновлення парку шкільних автобусів та створення центрів професійної досконалості.

Освітянські напрацювання включать до узагальнених пропозицій до проекту плану розвитку від групи гуманітарного напрямку, яку очолює профільна заступниця Світлана Богатирчук-Кривко.

До слова, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко доручив своїм чотирьом заступникам утворити експертні робочі групи щодо обговорення проекту Плану перспективного розвитку області на 2019 - 2021 роки за тематичними напрямами відповідно до розподілу функціональних повноважень.

Проект

До роботи груп мають бути залучені фахівці структурних підрозділів ОДА, представники громадських організацій, спеціалізованих установ відповідного профілю, науковці.

Одночасно свої пропозиції до Плану надсилають з районів Рівненщини, де відбулися Ради регіонального розвитку. Засідання  проводилися також в об’єднаних громадах та сільрадах.

Результати обговорень на місцях стали основою формування плану перспективного розвитку Рівненської області на найближчі три роки.

Окрім того, у разі наявності пропозицій до проекту плану до 15 лютого чекають пропозицій від громадськості (електронна адреса e12482240@gmail.com, телефони для довідок 695-228, 695-344, 695-213).

За матеріалами прес-служби РОДА.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews