Тернополянкам радять три напої, які зроблять їх красивішими

15.02.2019 17:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

Три напої, які вражають своєю простотою, допоможуть тернополянам привести до норми гормони. Складники цих диво-засобів можна знайти у будь-якому супермаркеті, а декотрі й на дачній ділянці чи в саду, - пише Терен.

Тепла вода з лимоном

Попри простоту, цей рецепт має великі переваги для здоров’я: допомагає позбутися зайвої ваги, вивести токсини з організму, поліпшити імунітет, стан шкіри й травлення. Адже лимон регулює гормон ситості, лептин, який часто стає причиною ожиріння. Для напою вам знадобиться: сік половини лимона, залитий окропом. Дайте напою охолонути та випийте.

Чай з листя малини

Цілющим для жіночого організму є чай з листя малини, який сприяє зміцненню матки, лікує безпліддя, чудово впливає на жіночу репродуктивну систему. Це – справжній енергетик, який навіть може замінити каву. Щоб врегулювати гормональний фон треба пити в день близько 3-х чашок чаю (можна до 5). Напій бадьорить, тож не варто пити його після обіду. Приготувати його теж дуже просто: залийте 1 ст л листя 200 мл окропу, дайте настоятися 10 хвилин.

Молоко з куркумою

Молоко з куркумою надзвичайно корисне для жіночого здоров’я: зміцнює імунну систему, балансує гормони, покращує травлення і циркуляцію. Це один з найвідоміших аюрведичних рецептів. Напій має приємні смакові та зігрівальні властивості.

– Щодо вживання цих напоїв, рекомендують починати ранок з лимонної води, пити протягом дня чай з листя малини і за годину-дві перед сном – молоко з куркумою, – пише «Жіночий світ».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен