Шпанівська ОТГ готує для туристів оригінальні магніти (Фото)

16.02.2019 14:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
На замовлення Шпанівської об’єднаної територіальної громади будуть виготовлені магніти «Хотинське джерело». Таким чином, в громаді розвивають туристичний потенціал.

«Сувенірну продукцію ми готуємо до марафону «Поліська січ», етнофестивалю «Вогняна сова», історико-культурного фестивалю «Чадорож Погорина», які проводяться на території Шпанівської ОТГ. Наразі мова йде про магніти. Вже не вперше будемо проводити ці заходи, і знаємо, як вони полюбилися людям. Хочемо розвивати ці фестивалі ще дужче – внести в них більше туристичної складової», - каже голова Шпанівської об’єднаної територіальної громади Микола Столярчук.

Він додає: магніти на фестивалі розробляють із спеціального гіпсу. Виготовленням сувенірів займається Юрій Ойцюсь.

«Я зробив, придумав, виліпив, створив форму і відлив з спеціального гіпсу. Будемо робити тираж магнітів для Шпанівської об’єднаної територіальної громади. Поки що створюються медалі для марафону «Поліська Січ», і Хотинське джерело буде паралельно відливатися. Адже джерело знаходиться на маршруті, та неподалік від місця старту марафону», - сказав розробник туристичної продукції для Шпанівської ОТГ Юрій Ойцюсь.

Голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук впевнений, що завдяки культурним заходам, які відбуваються на території Шпанівської ОТГ, можливо зацікавити туристів частіше відвідувати Рівненський район.

«Рівненський район має чимало туристичних перлин! Радію, що у Шпанівській територіальній громаді шукають шляхи, як розвивати туристичний потенціал. Вірю, що завдяки наполегливій роботі у них це вдасться», - каже голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

Нагадаємо, що етнофестиваль «Вогняна сова» відбувався в травні, історико-культурний фестиваль «Чадорож Погорина» - у жовтні 2018-го року. А марафон «Поліська січ-2019» цьогоріч буде проводитися у червні цього року.

Автор фото - Юрій Ойцюсь.

За матеріалами Рівненської РДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews