Житель Тернопільського району зберігав у себе вдома гранату

17.02.2019 16:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Гранату, запал до неї та димову шашку вилучили поліцейські у жителя Тернопільського району. Отримавши інофрмацію, що чоловік зберігає у себе вдома небезпечні предмети, поліцейські перевірили її і повідомлення підтвердилось.

У чоловіка провели обшук, а знахідки направили на експертизу до Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловік може потрапити за грати на термін від двох до п’яти років.

А 80-річний житель Заліщицького району виявив у помешканні свого сина 56 патронів до автомату Калашникова та повідомив про це у поліцію. Він розповів, що син помер на початку лютого і батько вирішив прибрати у його помешканні та знайшов набої.

Виявилось, що власник набоїв свого часу перебував у зоні АТО, можливо, патрони привіз звідти. Знахідку відправили на екпертизу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews