Поліція затримала двох учасників бійки підлітків на Сихові

17.02.2019 21:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Львівська поліція затримала двох учасників масових сутичок біля супермаркету «АТБ» на вул. Вернадського у Львові, що відбулися 9 лютого.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця
Львів’янину, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення
На Левандівці п’ятеро людей напали на чоловіка

 Обидва юнаки перебували у нетверезому стані. Про це ZAXID.NET повідомила речниця Патрульної поліції у Львівській області Катерина Рибій, пише - Status Quo.

Протягом 9-10 лютого на «Гарячу лінію міста Львова» надійшло кілька звернень щодо сутичок підлітків на вул. Вернадського, 22. Очевидці оприлюднили кілька відео, на яких нетверезі підлітки кричать, шарпають та б’ють один одного.

За даними речниці Патрульної поліції у Львівській області Катерини Рибій, 9 лютого поліція двічі отримала виклики стосовно масових бійок на Сихові. Перший виклик про бійку між 30 особами на вул. Вернадського, 22 патрульні отримали в обідню пору. Однак, коли поліція приїхала на місце події, там уже нікого не було.

Увечері того ж дня патрульні отримали повідомлення те, що група підлітків розпиває алкоголь на вул. Трильовського. Ці підлітки, побачивши патрульних, розбіглися у різні сторони. Пізніше патрульні отримали ще один виклик, у якому вказувалось, що ці ж особи перемістилися на просп. Червоної Калини, 121. Патрульні прибули на виклик і виявили близько 15 підлітків, які перебували у нетверезому стані.

«Частина молодих осіб, побачивши службовий автомобіль, побігла в сторону магазину «АТБ», частина в сторону вул. Вернадського, що межує з Зуброю. Залучивши на допомогу ще два екіпажі, було виявлено 2 осіб із цієї компанії (16 і 18 років)», – повідомила Катерина Рибій.

Обох юнаків відвезли у Сихівський відділ поліції. На 18-річного хлопця склали постанову за ч.1 ст 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді). Також патрульні повідомили батька 16-річного хлопця та службу ювенальної превенції про цей інцидент.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo