Два по два проміле – у Франківську спіймали п’яних працівників служби охорони (Фото)

18.02.2019 00:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Панорама Прикарпаття

У п’ятницю, 15 лютого патрульні поліцейські отримали інформацію, що автомобілем Renault Logan приватної служби охорони керує нетверезий водій.

Читайте також

На Прикарпатті винесли вирок торговцю сурогатним алкоголем
П’яний священик, який вчинив ДТП на Прикарпатті, програв апеляцію у суді
Лікар-нарколог: що і чому п’ють калушани

На вулиці Бандери патрульні виявили автомобіль з орієнтування та зупинили його, повідомляє прес-служба патрульної поліції Івано-Франківської області, пише - Панорама Прикарпаття.

«За кермом сидів 21-річний водій – алкотестер показав 2,19 проміле алкоголю у його крові. Шукаючи очевидців порушення, поліцейські дізналися, що кілька хвилин до зупинки автомобіля ним керував ще й інший водій. Відібравши пояснення у свідка, вдалося встановити, що за кермом їздив і пасажир»,  – йдеться у повідомленні.

Пасажиром виявився 27-річний працівник служби охорони. Він підтвердив, що також керував автомобілем і погодився пройти огляд на місці. Результат був позитивний – 2,08 проміле алкоголю у крові.

Обидва водії погодилися з результатами огляду, на обох патрульні склали протоколи по ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння).


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття