«Бог. Майдан. Війна»: Павло Кучер презентував рівнянам свою першу збірку (Фото, відео)

18.02.2019 08:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У суботу, 16 лютого, у Рівному приміщенні Літературного музею Уласа Самчука (вул. Симона Петлюри, 17) відбулася презентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна».

Як зауважив сам автор, бірка не продається – її можна отримати безкоштовно з автографом поета.

До збірки увійшли поезії, здебільшого написані під час та після Майдану. Тематично розташовані за чотирма розділами. Розділ перший «Майдан» – поезії, що прийшли під час Майдану та після нього як осмислення. Розділ другий «Війна» – присвячено українсько-російській війні, що розпочалася з окупації Криму у лютому 2014 року. Розділ третій «Бог. Сума» – філософське осмислення споконвічних проблем людини та не тільки їх. Розділ четвертий «Інше» – поезії на різні теми, що створюють смислове доповнення до трьох попередніх розділів.

Художнє оформлення – Андрій Хай. Використано світлини Олександра Тимошенка, Андрія Хоманчука («Хліборіза»), Володимира Зінченка, «Поліських партизан» та інших.

Павло Кучер – український поет, філософ, співкоординатор Ініціативної групи постраждалих/поранених на Майдані. Народився у Львові, з початку 2000-х рр. постійно мешкає у Києві. Брав активну участь у Революції Гідності (14 Сотня самооборони Майдану) та був поранений у Києві на розі Кріпосного провулку і Інститутської 18 лютого 2014 року. Цей день вважає другим Днем народження.

Співавтор книги «Наш Майдан: Київ – San Francisco», написаної безпосередньо під час Революції Гідності спільно з Оленою Біляк.

Організувати презентацію допомогли РО НСПУ та ГО «Рівненська міська Українська народна самооборона» за підтримки місцевої влади та керівництва Літературного музею Уласа Самчука.

null
Фото: rvnews.rv.ua

 

null
 
null
Фото: rvnews.rv.ua

 

null
Фото: rvnews.rv.ua

 

null
Фото: rvnews.rv.ua

 

null
Фото: rvnews.rv.ua

 

null
Фото: rvnews.rv.ua

 

null
Фото: rvnews.rv.ua

 

null
Фото: rvnews.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews