Тернополяни просять завершити ремонт прибудинкової території

18.02.2019 12:13   Автор : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернополяни просять завершити  ремонт прибудинкової території на біля будинку №12 на вул.Карпенка. Відповідну петицію подали до міської ради:

«Закінчити ремонт прибудинкової території будинку №12 на вулиці Карпенка. У 2016 році міською Радою був розпочатий ремонт прибудинкової території будинку №12 на вулиці Карпенка, більшу частину території було упорядковано, ремонт решти не було закінчено через брак коштів. За цей час прибудинкова територія, на якій не було проведено ремонту, набула жалюгідного вигляду - практично повністю знищилося дорожнє покриття. Через специфіку забудови цією територією користуються крім мешканців будинку №12 по вул. Карпенка також мешканці будинків №12а та №12в. Приведення цієї території до належного стану є необхідною умовою для забезпечення проїзду автомобілів спеціальних служб: пожежної, швидкої, поліції, безпечного пересування прибудинковою територією. Підтримка даної петиції дозволить покращити благоустрій міста, посилити віру мешканців в турботу міської Ради про їх добробут, завершення розпочатої роботи з благоустрою території», - зазначає автор петиції Сергій Чайка.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews