7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки

18.02.2019 22:53   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Шляхта не працює

Багато дівчат помилково вважають, що всі модні тренди є привабливими для протилежної статі. Однак це зовсім не так! Читайте коментарі хлопців і робіть висновки.

1. Гулька на маківці

7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки - 1

Леонід, 27 років: «Знаю, що це модно, але у мене завжди виникає асоціація з самотньою вчителькою-мимрою».

Євген, 41 рік: «Не можу сказати, що мене ця зачіска прямо відштовхує, але я відразу думаю, що дівчина не встигла помити голову і так спробувала замаскувати масне волосся».

Антон, 25 років: «По-моєму, це не зачіска, а поспіхом закручене волосся. Неохайно виглядає».

2. Афрокосички і дреди

7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки - 2

Сергій, 38 років: «На африканках це виглядає органічно, а на європейках — дивно і відштовхуюче, якісь ковтуни».

Максим, 44 роки: «Коли я бачу дівчину з афрокосичками, я думаю, що їй, напевно, хочеться привернути увагу таких же папуасів».

Леонід, 27 років: «Кіски ще туди-сюди, а ось дреди — це кошмар, сплутані немиті патли, не уявляю, кому таке може подобатися».

3. Супер-коротка стрижка

7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки - 3

Антон, 25 років: «Вибачте, звичайно, але я не розумію, навіщо дівчина намагається виглядати як хлопець. Мені вбачається в цьому щось нездорове».

Сергій, 38 років: «Я не можу толком це пояснити, мені навіть подобалося, коли Шарліз Терон і Наталі Портман стриглися майже налисо. Але в звичайному житті зі звичайною дівчиною така стрижка виглядає відштовхуюче».

Максим, 44 роки: «У моєму дитинстві дівчаток стригли коротко-коротко, коли не могли вивести вошей. Нічого не можу з собою вдіяти, але асоціації саме такі».

4. Надто чіткі лінії

7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки - 4

Антон, 25 років: «Є такі геометричні стрижки: чубчик рівно по брови, знизу теж волосок до волоска. Як на мене, так нагадує перуку».

Леонід, 27 років: «Важливий баланс між природністю і акуратністю. Занадто бездоганно-ідеально зроблена і укладена стрижка — такий же перебір, як і гармидер на голові».

Максим, 44 роки: «Чисто естетично я можу і помилуватися роботою майстра, але скоріше як манекеном».

5. Вавілон

7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки - 5

Сергій, 38 років: «Я навіть не можу дати чіткого опису цим зачіскам, їх багато, але спільне у них одне: вони виглядають як неймовірно складні конструкції. Думаєш, зараз зачеплю — а воно розвалиться».

Євген, 41 рік: «Ось коли все накручено, зверху лаком полито, шпилькою приколото, бантиком прив’язано — жахливо вульгарно виглядає».

Антон, 25 років: «Мені не подобаються зачіски з великою кількістю аксесуарів: заколочки, обідки, стрічки… ось скотча ще не вистачає!»

6. Дрібні кучері

7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки - 6

Максим, 44 роки: «Я розумію, що у когось таке волосся від природи, але, як правило, в таких ситуаціях і зовнішність відповідна, колоритна, що гармонійно поєднується з зачіскою. Штучну дрібну завивку видно, і вона мало кому йде».

Леонід, 27 років: «У мене в школі була вчителька, яка робила хімію, завивала волосся в таку собі копицю дрібних кучериків. Терпіти її не міг».

Євген. 41 рік: «У мене пряма асоціація з Анжелою Девіс. Увагу привертає, але сексуальним точно не є».

7. Вороняче гніздо

7 жіночих зачісок, які ненавидять чоловіки - 7

Антон, 25 років: «Моя дівчина якось дуже довго робила укладку з якимись стайлінг, а в результаті на голові було щось розпатлане і невиразне, хоча вона стверджувала, що це стильна зачіска. Кошлатість виглядає мило спросоння, але вважати це варіантом для виходу в світ не можна».

Сергій, 38 років: «У моєму дитинстві це називали «вибух на макаронній фабриці» або «я у мами замість швабри». Вибачте, але в даному випадку роки нічого не змінили».

Євген, 41 рік: «Степка-растрепка» виглядає мило на підлітках, є в цьому щось зворушливе, але коли ти бачиш 30-річну жінку з «гніздом» на голові — це дивно».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Шляхта не працює