Неподалік Смиківців автомобіль на смерть збив 30-річну жінку

20.02.2019 12:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 лютого на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка. За попередніми даними, потерпіла перебігала проїжджу частину за межами пішохідного переходу, коли на неї наїхав автомобіль ЗАЗ.

Від сильного удару жінка, яка була жителькою Великих Бірок, загинула на місці події. Водій Славути каже, що перехожа вискочила перед автомобілем раптово, тож він не встиг загальмувати. Попередньо кермувальник тверезий, але у нього відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Поліцейські просять учасників дорожнього руху, які 18 лютого в період з 18:10-18:20 години проїжджали цим відрізком дороги та, можливо, зареєстрували ДТП на відеореєстратор або бачили, що трапилося, допомогти слідству. Інформацію можна надати за номером 068-000-72-21 або на лінію "102". Анонімність гарантують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews