На Львівщині дівчину можуть засудити до 10 років за вбивство

На Львівщині молоду дівчину можуть засудити до 10 років позбавлення волі.

21.02.2019 13:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZNAJ.UA

Молода дівчина, родом з Нового Роздолу, опинилася в епіцентрі страшного злочину. Про це свідчить повідомлення прес-служби прокуратури Львова.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Відомо, що в минулому 2018 році двадцятиоднорічна дівчина в стані алкогольного сп'яніння спровокувала конфлікт зі своїм коханим. За даними, дівчина жила зі своїм двадцятип'ятирічним молодим чоловіком під одним дахом. Так, після «гулянки» між коханими виник скандал, в результаті якого дівчина нанесла чоловікові один удар ножем. Але цей удар виявився смертельним, так як потрапила зловмисниця в грудний відділ жертви, пише - ZNAJ.UA.

Хлопця, зрозуміло, доставили в медичний заклад. Там він і помер, незважаючи на всі старання медичних працівників.

На даний момент обвинувальний акт направлений в один із судів Львівської області на розгляд. Тим часом двадцятиоднорічна уродженка Нового Роздолу знаходиться під постійним домашнім арештом.

Молодій зловмисниці інкримінують частину другу статті сто двадцять першої Кримінального кодексу України (Тяжке тілесне ушкодження). У зв'язку з цим звинуваченням, їй загрожує до десяти років позбавлення волі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA