У Рівному ліквідовано діяльність нелегальної АЗС

21.02.2019 16:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Працівники прокуратури Рівненської області спільно із співробітниками Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області припинили діяльність чергової нелегальної  автозаправної станції, яка функціонувала у м. Рівне по  вул. Гагаріна без відповідних дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів, інформує прес-служба прокуратури.

Під час проведення 18.02.2019 на підставі ухвали суду обшуку за місцем розміщення вказаної АЗС вилучено із незаконного обігу понад 16 тонн дизельного пального та бензину марки А-92 сумнівного походження, автозаправне обладнання, яке використовувалось для протиправної діяльності (колонка, лічильники, резервуари, шланги тощо), орієнтовною вартістю понад 1,1 млн. гривень.

Зазначені слідчі дії проведено в межах досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

null
 

Прокуратура Рівненської області спільно із органами Державної фіскальної служби області продовжує вживати заходи, спрямовані на виявлення та  припинення на території регіону незаконної діяльності автозаправних станцій і  автогазозаправних  пунктів.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews