Нова лікарська сільська амбулаторія з'явилась у Заборолі (Фото)

22.02.2019 07:23   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
У Заборолі готують до відкриття лікарську амбулаторію. Об'єкт вже здано в експлуатацію у селі Забороль Рівненського району. До слова, ця амбулаторія запрацювала першою не лише в Рівненському районі, а в Україні.

Готовність об’єкту до відкриття проінспектували перший заступник Рівненської облдержадміністрації Віталій Ундір та заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, директор Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Ярослав Мазярчук та голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

«Приємно, що Рівненський район є передовиком із втілення реформ. Нова амбулаторія збудована фактично за два місяці, вмежах реалізації реформи сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенком.   

Кошти на це були виділені іздержавного (90%) та районного (10%) бюджетів. Проект сільської амбулаторії розроблений Мінрегіонбудом», - сказав голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

Нова амбулаторія включатиме в себе декілька кабінетів. Зокрема, облаштовано окремі кабінети для прийому хворих та здорових дітей, а також - реєстратуру.

Також, в амбулаторії можна буде здати аналізи. А ще – зробити потрібні вам щеплення, адже в амбулаторії наявні всі вакцини.

У медзакладі працюватиме п’ять осіб. Це завідуюча – Вікторія Пашковська, 2 медсестри, санітарка та водій. Обслуговутиметься вамбулаторії населення прилеглих сіл, а це Кустина, Решуцька, Сергіївки, Боянівки та, звісно, Забороля.

За матеріалами прес-служби Рівненської РДА.

null
 
 
 
null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews