П’ять вчителів Рівненщини стали переможцями конкурсу «Учитель року - 2019»

23.02.2019 00:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

В урочистій залі Рівненського міського Палацу дітей та молоді за підсумками конкурсу «Учитель року - 2019» назвали п’ять найкращих вчителів Рівненщини.

Близько 40 педагогів області виборювали звання переможців та лауреатів у п’яти номінаціях: «Географія», «Захист Вітчизни», «Французька мова», «Вчитель інклюзивного класу» та «Основи здоров’я».

null
Учасники номінації "Географія"

 

null
Учасники номінації «Захист Вітчизни»

 

null
Учасники номінації «Вчитель інклюзивного класу»

 

null
Учасники номінації «Основи здоров’я»

Найсильніші педагоги Рівненщини у випробуваннях презентували уроки та навчальні проекти, проходили тести з фахової майстерності і демонстрували практичну роботу.

Відтак, за підсумками перемогу у Конкурсі здобули:

У номінації «Вчитель інклюзивного класу» – Самойлюк Таїсія Василівна, вчитель початкових класів Полянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Березнівської районної ради Рівненської області;

у номінації «Географія» – Іщенко Людмила Володимирівна, вчитель географії Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Рівненської міської ради Рівненської області;

у номінації «Захист Вітчизни» – Здолбіцький Вадим Юрійович, вчитель предмета «Захист Вітчизни» Комунального закладу «Привільненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Привільненської сільської ради Дубенського району Рівненської області;

у номінації «Основи здоров’я» – Чорнобай Наталія Миколаївна, вчитель основ здоров’я Рівненської гуманітарної гімназії Рівненської міської ради Рівненської області;

у номінації «Французька мова» – Жук Лілія Романівна, вчитель французької мови Рівненської української гімназії Рівненської міської ради Рівненської області.

null
Переможці конкурсу

Переможців і лауреатів конкурсу вітали та вручили нагороди та премії заступник начальника- начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський, проректор з науково-методичної роботи РОІППО Надія Мельник, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти Рівненської ОДА Святослав Сидорук, Голова Рівненської обласної ради Профспілки працівників освіти і науки України Юрій Кравець та інші.

Варто зазначити, що найкращі представники з усіх областей та міста Києва традиційно зустрінуться у фіналі, який буде проходити у містах Луцьк («Географія»), Запоріжжя («Вчитель інклюзивного класу»), Полтава («Основи здоров’я»), Суми («Захист Вітчизни»), Одеса («Французька мова»).

null

Джерело: прес-служба управління освіти і науки РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews