Оксана Білозір: «Завдяки титанічній праці президента Порошенка весь світ солідарний з Україною»

25.02.2019 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Стати солідарними з українцями і протистояти Путіну – це наслідки титанічної роботи Президента України Петра Порошенка на міжнародному полі за п’ять років. Завдяки його зусиллям світова спільнота визнала війну, яку веде Росія проти України. Це боротьба, яка відбувається заради свободи та незалежності нашої країни і заради безпеки на європейському континенті. На цьому акцентувала українська артистка, громадський і політичний діяч Оксана Білозір під час «Форуму Єдності» на підтримку Петра Порошенка у Тернополі.

null

«Сьогодні ми знаходимося на найвищій, потужній хвилі довіри та міжнародної солідарності з Україною. Тому ми не маємо права на помилку і «закотивши рукави» повинні втілювати уже розпочаті реформи. Угода з Європейським Союзом про асоціацію, зона вільної торгівлі між Україною та ЄС відкрили нові можливості – майже 50% нашого українського експорту сьогодні реалізовується для Європи», - зазначила Оксана Білозір.

Читайте також

Микола Лазарович: Президент визначив два основних ворога України - Росія і бідність

За її словами, однією з найуспішніших є реформа децентралізації, яка допомогла розкрити потенціал громад та залучити додаткові кошти для розвитку: «Однією з найважливіших є реформа децентралізації, яка завдала найпотужніший удар по корупції. Завдяки цьому ми маємо фінансову децентралізацію, яка дозволяє на рівні господарів вільно розпоряджатися частиною зароблених грошей».

null

Також вона наголосила на значній повазі європейців до українського народу. Зокрема йшлося про візит голови Європейської Ради Дональда Туска в Україну під час якого він зазначив: «Не вчіть українців бути європейцями, краще вчіться в українців бути європейцями!».

Не оминула увагою Оксана Білозір і підтримку України зі сторони НАТО. Сьогодні військові з Великої Британії, Канади, Сполучених Штатів Америки працюють з українськими захисниками в ООС, навчаючи правильно використовувати новітні технології у боях та надаючи потужну військову техніку.

null

«За 5 років українська армія увійшла в десятку кращих армій Європи. Це стало можливим завдяки титанічній праці нашого Головнокомандувача та вмотивованості військовослужбовців!», - розповіла політична діячка.

Читайте також

Президент, який не побоявся назвати Путіна вбивцею

Оксана Білозір наголосила, що сьогоднішній Гарант веде Україну правильним шляхом, проте йому всіляко стараються перешкоджати. Зокрема це стосується і великої кількості кандидатур на виборах Президента, серед яких багато «фейкових політиків».

«Якщо ви бачите борди політиків на яких написано про підняття пенсій, зарплат, зменшення тарифів – це повноваження Парламенту і Кабінету Міністрів, які не є конституційними повноваженнями Президента. Звичайно ці люди дають такі обіцянки, бо знають, що виконувати їх не доведеться, але сподобатися вам потрібно! Це фейкова і гібридна війна, яка ведеться для того, щоб ви не думали про цінність власної держави, яка є сьогодні. Ми маємо шанс, щоб Росія раз і назавжди визнала, що Україна самодостатня і незалежна держава, яка йде власним шляхом. Тому важливо добре подумати про це перед тим, як йти на вибори!», - звернулася під час виступу Оксана Білозір.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews