Рятувальники провели пізнавальну екскурсію для маленьких чернівчан (Фото)

26.02.2019 21:41   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

25 лютого рятувальники Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС провели пізнавальну екскурсію дітям дошкільного навчального закладу № 8.

Під час заходу діти побачили аварійно-рятувальні автомобілі, мали змогу посидіти у їх кабіні, працівники служби порятунку дали дітворі приміряти бойовий одяг рятувальників і захисні каски. Малеча була вражена, адже багато діток вперше побачили справжніх вогнеборців, а, примірявши рятувальне спорядження, ще й себе відчули маленькими рятувальниками.

Під  час екскурсії вогнеборці пояснили, чому діткам заборонено самостійно вмикати та вимикати електроприлади, вказали, що розпалювати вогонь сірниками чи запальничками можна тільки дорослим, розповіли як потрібно діяти під час пожежі. Також рятувальники нагадали діткам, що у разі пожежі чи іншої небезпечної ситуації негайно потрібно телефонувати за номером 101.

Загалом екскурсія видалася дуже цікавою та пізнавальною, залишивши у дітлахів безліч позитивних емоцій та вражень.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews