Апостол розкрив невідомі деталі захоплення Криму

27.02.2019 12:53   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Депутат Верховної Ради попереднього скликання Михайло Апостол пригадав події 2014 року і розповів про те, як Росія захоплювала Крим. Тоді у Севастополі перебував помічник народного депутата, який щогодини повідомляв йому про ситуацію.

Про це Михайло Апостол написав на своїй сторінці у соцмережі.

«В Севастополі з самого ранку, в місцях базування частин українського флоту знаходяться ЗІЛИ і КРАЗИ, які присутні на всіх в’їздах та виїздах. За його інформацією, там знаходяться десантно-штурмові бригади, бійці морської піхоти морфлоту РФ, про що свідчить їхня екіпіровка. Всі вони озброєні не вітчизняними СВДешками, а російськими ВСС Винтерез.

З власних джерел стало відомо, що до складу бойової групи входять: 1 снайпер, 1 радист, не менше 8 бійців та командир групи. Більшість українських військових стоять без зброї, бронежилетів та касок.

Вище командування українського флоту відповіло раптовими скаргами на здоров’я. Із 5 адміралів, 3 - на раптовому лікарняному. Шкода, адже коли мова йде про виділення державних коштів на ремонт звичайного підводного човна, то всі вони радо працюють, а коли мова про збереження суверенітету, територіальної цілісності України – раптово хворіють», - навів розповідь п’ятирічної давнини Михайло Апостол.

 

Тоді він висловив сподівання, що ситуацію вдасться вирішити мирним шляхом. На жаль, п’ять років по тому український півострів перебуває під російською окупацією.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews